Ανδρική Κρέμα με πρόπολη

Ανδρική Κρέμα

Πρόπολης

Η «Ανδρική Κρέμα Πρόπολης Μybee» είναι ένα φυσικό προϊόν πολλαπλής χρήσης, για την περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου. Ο σχεδιασμός του προϊόντος έγινε έτσι ώστε με τη χρήση μίας κρέμας να ικανοποιούνται ταυτόχρονα πολλές και διαφορετικές ανάγκες.

Η χρήση της κρέμας είναι: για την ανακούφιση της επιδερμίδας μετά το ξύρισμα (χωρίς αλκοόλ) και την 24ωρη φροντίδα του προσώπου.

Ο συνδυασμός της Πρόπολης με συστατικά από την ελληνική φύση, χαρίζει άμεση και μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Προσφέρει εντατική αντιρυτιδική και αντιγηραντική φροντίδα, με τα αποτελέσματα να είναι ορατά από την πρώτη εφαρμογή. Η ειδική της σύνθεση καταπραΰνει τους ερεθισμούς που πιθανόν να προκληθούν μετά το ξύρισμα.

Η υφή της κρέμας είναι απαλή, απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα κρέμας στο πρόσωπο και λαιμό, ιδιαίτερα στα σημεία που εμφανίζουν ερεθισμό και απλώστε την με απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.