Κρέμα περιποίησης πρόπολης

Κρέμα

περιποίησης πρόπολης

Η «Κρέμα Περιποίησης Πρόπολης Μybee» είναι ένα φυσικό προϊόν πολλαπλής χρήσης, για την πρόληψη και αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων. Τα συστατικά της προέρχονται από οργανικές καλλιέργειες και είναι επιλεγμένα μετά από μακροχρόνιες έρευνες μας έτσι ώστε να συνεργάζονται αρμονικά με την Πρόπολη.

Τα κύρια δραστικά συστατικά της κρέμας είναι: Πρόπολη, μέλι, κερί μελισσών, πρωτεΐνες αμυγδάλου και βάλσαμο. Ο συνδυασμός τους συμβάλλει στην ενίσχυση της λειτουργίας και της λιπαντικής ικανότητας των βλεννογόνων μεμβρανών και στην αύξηση της ελαστικότητας και σφριγηλότητας του δέρματος. Η υφή της κρέμας είναι απαλή, απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, αφήνοντας μεταξένια αίσθηση και ευχάριστο άρωμα.

Η χρήση της κρέμας είναι: για τη επούλωση των πληγών, σκασίματα, εκδορές, ξηροδερμία, συγκάματα σε όλο το σώμα και ως καταπραϋντικό του ερεθισμένου δέρματος από την έκθεση στον ήλιο. Χρησιμοποιείται από αθλητές (ποδηλάτες, δρομείς μεγάλων αποστάσεων) για την προστασία της επιδερμίδας, την αποτροπή και την αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων που προκαλούνται από την έντονη άσκηση. Κατάλληλη για κάθε ηλικία και για παιδιά.

Λόγω της υπερσυμπυκνωμένης σύνθεσης της, εφαρμόστε τοπικά μικρή ποσότητα κρέμας και απλώστε την με απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί.

Συσκευασία 50 ml