ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

 

Για να διασφαλίσουμε ότι όλοι απολαμβάνουν τα χαρακτηριστικά και τις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου της MYBEE περιγράφουμε δια του παρόντος μια σειρά από κανόνες που διέπουν το δικτυακό τόπο της MYBEE.

  1. Ο πρώτος σημαντικός κανόνας αφορά τη «netiquette», η οποία επιτρέπει την ελευθερία κίνησης και λόγου αλλά χωρίς τη βλάβη ή την παρενόχληση οιουδήποτε στο Διαδίκτυο.
  2. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα στο δικτυακό τόπο της MYBEE ανήκουν στην MYBEE ή έχουν παραχωρηθεί για χρήση στην MYBEE.
  3. Είμαστε περήφανοι για το όνομά μας, τα κείμενα που έχουμε γράψει, καθώς και για τις υπηρεσίες, τα προϊόντα, τα εμπορικά σήματα και τα λογότυπα τα οποία θα βρείτε στις ιστοσελίδες της MYBEE. Αναγνωρίζετε ότι αυτά ανήκουν εξολοκλήρου ή έχουν παραχωρηθεί με άδεια στην MYBEE και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εσάς χωρίς προηγούμενη ρητή έγγραφη συγκατάθεσή μας. Για να δείτε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κείμενά μας, το όνομα ή το εμπορικό μας σήμα με την έγγραφη συγκατάθεσή μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@mybee.gr.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η MYBEE διαβεβαιώνει ότι δεν προτίθεται να γνωστοποιήσει ή να πουλήσει τη λίστα των emails των πελατών της ή άλλα στοιχεία τους σε τρίτα πρόσωπα. Προσπαθούμε να προστατεύσουμε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας καθώς και τις πληροφορίες τους που έχουν εγκατασταθεί στο δίκτυο.

 

Μοναδικές Εξαιρέσεις:

  1. Εξαίρεση περιπτώσεων νομικών δικαιωμάτων

Η MYBEE θα γνωστοποιήσει τα περιεχόμενα των emails και της ηλεκτρονικής επικοινωνίας των πελατών της, εάν θεωρηθεί αναγκαίο στις περιπτώσεις: απάντησης σε κλήσεις νομικών διαδικασιών, δικαστικών εντολών, προστασίας νομικών δικαιωμάτων της MYBEE και των πελατών της.

  1. Εξαίρεση περιπτώσεων παράνομων δραστηριοτήτων

Η MYBEE δεν θα παρακολουθήσει ή φανερώσει τα προσωπικά emails των πελατών της ή άλλα στοιχεία τους, εκτός εάν θεωρηθεί αναγκαίο σε περίπτωση δικαστικών εντολών ή παραβίαση της νομοθεσίας. Εάν απαιτηθεί, θα συνεργαστούμε ΑΜΕΣΑ με τις αρχές για την αποκάλυψη παράνομων δραστηριοτήτων.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MYBEE. ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι κανόνες που αναφέρονται στην ανωτέρω πολιτική, δεν επιτρέπεται να παραβιαστούν και από άλλους παρόχους υπηρεσιών Internet, υπηρεσίες των οποίων φιλοξενούνται από την MYBEE ή συνδέονται με το δίκτυο υπηρεσιών της MYBEE.

Εάν έχετε αμφιβολίες ότι πιθανόν οι πράξεις σας να οδηγούν σε παραβίαση της πολιτικής εμπιστευτικότητας του MYBEE, παρακαλούμε επικοινωνήστε με email στο: info@mybee.gr. προκειμένου να επιλύσουμε τυχόν απορίες.

Συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με την ανωτέρω πολιτική εμπιστευτικότητας της MYBEE ή/και αναφορές για την παραβίαση της πολιτικής εμπιστευτικότητας της MYBEE μπορούν επίσης να αποστέλλονται μέσω email στο: info@mybee.gr.